Üzenet
  • Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.

    További információ

„A minőség még sokáig megmarad, amikor az árát már rég elfelejtették...”

Harry Gordon Selfridge


PREMIER Ablakrendszerek cégfilozófia

Célunk az, hogy vásárlóink egy nehéz nap után hazaérkezve feltöltődhessenek, kikapcsolódhassanak, és jól érezzék magunkat otthonukban. Küldetésünk, hogy minél több ember számára gyártsunk modern nyílászárókat, elérhető áron. Ez az, amiért dolgozunk minden nap.

A világszínvonalú gyártósorokkal és jól képzett szakemberekkel ellátott üzemeinkben több mint másfél évtizede gyártunk műanyag, alumínium és fa nyílászárókat. Korunk egyre bővülő energiatakarékossági és biztonsági igényeinek megfelelően nyílászáróinkat a legmodernebb és a legjobb értékekkel rendelkező hő- és hangszigetelő üvegekkel és vasalatokkal szereljük fel.

Korszerű gyártástechnológia
Egy rövid pillantás a gyártásra, a kutatásra és a minőségellenőrzésre megmutatja hogy a PREMIER Ablakrendszereknél vizsgálati-, gyártási folyamat van.

Minden fokozatban ellenőrzünk: a beszállított nyersanyagoktól kezdve, a szélsőséges klímazónákba beépített ablakokig. A nyílászáróknak nemcsak ma, hanem holnap is őriznie kell az otthon boldog perceit. Vannak, akik a vak szerencsében bíznak és vannak, akik tudatosan választanak, mert gyermekeik jövőjére is gondolnak. Ez egy életre szóló döntés, nem menjünk el a részletek mellett!

Magyarország legnagyobb műanyag, fa és alumínium nyílászáró gyártója és forgalmazója a PREMIER Ablakrendszerek cégcsoportja, mely Pákozdon, Nyíregyházán és Leányváron összesen 15.000 négyzetméteren gyártja termékeit.

Kiemelkedő gyártási kapacitás:
•    200.000 darab műanyag nyílászáró/év
•    200.000 m2 hőszigetelő üveg/év
•    10.000 m2 alumínium nyílászáró/év
•    10.000 m2 fa nyílászáró/év

Alapanyagok
Termékeink minőségének garanciája a felhasznált alapanyagok különös gonddal való kiválasztásával kezdődik.

A már egész Európában ismert és méltán népszerű alumínium Schüco profilok igényes és tradicionális megoldásokat mutatnak minden technológiai újdonságra éhes építkezőnek. A kínálat viszont ettől sokkal szélesebb!

A formatervezett, kiváló statikájú Veka műanyag profilrendszerek is szerepelnek termékpalettánkon. Nyílászáróink mindegyikét egyre jobb biztonsági kiegészítőkkel szereljük fel, melyek az egyik legmagasabb műszaki színvonalat képviselő Maco vasalatokból épülnek fel. A PREMIER Ablakrendszerek a kezdetektől fogva a csúcsminőségű Schüco és Veka profilrendszerekből gyártja alumínium és műanyag nyílászáróit.

 

Premier ablakok

A PREMIER Ablak- rendszerek cégcsoport küldetése Magyarország legnagyobb műanyag, fa és alumínium nyílászáró gyártójaként és forgalmazójaként, hogy minél több ember számára gyártsanak modern nyílászárókat, elérhető áron.   <<<Tovább>>>

TPS Thermo üvegezés

A TPS Thermo-line üvegcsalád újdonsága, hogy az üvegrétegek közötti hagyományos alumínium távtartót termoplasztikus (TPS) távtartó váltja fel, amely a hőszigetelő tényezőt nagymértékben javítja.       <<<Tovább>>>

Szín és forma

A legtöbb műanyag ablak fehér. Ez nemcsak évszázados európai hagyomány, hanem itt mutatkoznak meg leginkább az anyag előnyei is. Manapság viszont egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a fóliázott és lakkozott felületek.      <<< Tovább >>>

Kilincs és vasalatok

Otthon biztonságban lenni... Az ablak-ajtókilincsek és vasalatok hatásos alapbiztonásgok kínálnak. Intelligens biztonsági rendszer, kiemelésgátló vasalatokkal és betörésbiztos biztonsági fokozatban.    <<<Tovább>>>