Üzenet
  • Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.

    További információ

A bejárati ajtó térelhatároló szerepe mellett mindig is többletjelentéssel bírt. Valóban, a frontoldalon elhelyezett bejárati ajtó meghatározza a ház arculatát. A PremiDoor bejárati ajtó biztos előnyöket ad az épületnek.

• Harmonikus formák
• Masszív acélmerevítés
• Maximális biztonság
• Egyedi szín és formavilág
• Hőhídmentes küszöbszerkezet
• Kömmerling profil
• Öt ponton záródó biztonsági vasalat

Az ajtónak nemcsak a hideg, a meleg és a zajjal szemben kell ellenállónak lennie, hanem az illetéktelen látogatókkal szemben is védenie kell. A PremiDoor ajtócsalád ezeknek a magas elvárásoknak igyekszik eleget tenni mind a kunstrukció, mind a műszaki felszereltség területén. A PremiDoor bejárati ajtó biztos előnyöket ad a különböző épületeknek.

A renoválások során az ajtókat nem csak a szebb összkép érdekében, hanem funkcionális okok miatt is felújítják. A bejárati ajtókban speciális szigetelő kamrák biztosítják az átlagon felüli hőszigetelést. A hatásos betörés elleni védelmet pedig a megbízható és sokoldalú biztonsági vasalatok biztosítják.

A PremiDoor ajtókkal a szerkezetfizikai és teljesítmény-adatok soha nem látott értékeket érnek el. Az ajtók beépítési mélysége a választott ablakcsaládtól függően 60-70 mm. A szokatlanul magas sarokszilárdságot hegeszthető sarokmerevítők biztosítják. Műszaki jellemzőjük a magas stabilitást garantáló acélmerevítő szelvények.

A PremiDoor ajtórendszerek markáns lekerekítései révén felcserélhetetlen egyéniséget kölcsönöznek az épületeknek. A számtalan kialakítási variáció szinte határtalan lehetőségét biztosít a bejárati és terasz ajtók gyártásához egészen személyes jegyekkel.


A nagyméretű merevítőrámák és a horganyzott acélmerevítés kiváló statikát eredményeznek.

A nyílászárók egyaránt felhasználhatók új építésű házakban, felújított lakóépületekben, műemlék épületekben, irodaházakban, szállodákban és középületekben.

Öt ponton záródó vasalatrendszer véd a hívatlan látogatókkal szemben.

Szín és forma

Az ajtók alapkivitelben fehér színűek, a famintás és egyéb egyszínű fóliák és lakkozott felületek manapság már szinte magától értetődőek. Egy igazán dekoratív portálhoz, egy vagy többszárnyú szerkezeti elem is gyártható felülvilágítóval vagy oldalrésszel, kifelé, vagy befelé nyílóan.

Ajtóbetétek, kiegészítők

A bejárati ajtók zártbetéttel és részleges katedrál üvegezéssel vagy változatos műanyag, illetve alumínium ajtóbetétekkel rendelhetők. Kiegészítőkben (kilincs, kopogtató) is igen széles a termékskála.

 

Premier ablakok

A PREMIER Ablak- rendszerek cégcsoport küldetése Magyarország legnagyobb műanyag, fa és alumínium nyílászáró gyártójaként és forgalmazójaként, hogy minél több ember számára gyártsanak modern nyílászárókat, elérhető áron.   <<<Tovább>>>

TPS Thermo üvegezés

A TPS Thermo-line üvegcsalád újdonsága, hogy az üvegrétegek közötti hagyományos alumínium távtartót termoplasztikus (TPS) távtartó váltja fel, amely a hőszigetelő tényezőt nagymértékben javítja.       <<<Tovább>>>

Szín és forma

A legtöbb műanyag ablak fehér. Ez nemcsak évszázados európai hagyomány, hanem itt mutatkoznak meg leginkább az anyag előnyei is. Manapság viszont egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a fóliázott és lakkozott felületek.      <<< Tovább >>>

Kilincs és vasalatok

Otthon biztonságban lenni... Az ablak-ajtókilincsek és vasalatok hatásos alapbiztonásgok kínálnak. Intelligens biztonsági rendszer, kiemelésgátló vasalatokkal és betörésbiztos biztonsági fokozatban.    <<<Tovább>>>