Üzenet
  • Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.

    További információ

A Comfort-line ablakcsalád a formatervezett konstrukció mellett, műszaki jellemzőiben is igazoltan csúcsminőségű. Használója még évtizedek múltán is örömét leli benne.

• Harmonikus formák
• u=0,6 W/m2K háromrétegű hőszigetelő üveggel
• u=1,0 W/m2K kétrétegű hőszigetelő üveggel
• Beépített résszellőző
• Hosszú élettartam
• Kömmerling profil
• Maco alap biztonsági vasalat
• Gurdian ClímaGuard bevonatos üveg

A Comfort-line ablakcsalád mindazoknak szól, akik megfontolt és hosszú távú befektetés szellemében építik otthonukat. A Comfort-line nyílászárókra nyugodt szívvel építhet használója.

A Comfort-line ablakcsalád kiváló minőségjegyekkel rendelkezik, melyek kiválóan illeszkednek otthona egyéniségéhez és jövő követelményeihez. Harmonikus vonalvezetés, keskeny látható felületek, tagolt letörések és lágy lekerekítések jellemzik a profilfelületeket.

A Comfort-line ablakcsalád kétféle szárnykombinációval rendelhető. A hagyományos, simavonalú szárnyprofil bármilyen homlokzati stílushoz jól illeszthető, a kontúrszárnyas kivitel markáns megjelenésével és egy további markáns letöréssel a gazdagabban fózolt régi faablakokat idézi.

A Comfort-line nyílászárók alapanyaga Kömmerling 5-6 kamrás, 70 mm-es beépítési mélységű, 1,3 W/m2K hőátbocsátású profilrendszer. Az ablakok már alapkivitelben tartalmazzák a résszellőzőt, a biztonságos vízelvezetést, a fekete vagy szürke színű tömítőgumit és a több ponton záródó biztonsági vasalatot.

A Comfort-line ablakcsalád Guardian ClimaGuard Premium bevonatos üveggel készül.

A hibásműködtetés- és kiemelésgátlóval ellátott, több ponton záródó, alapbiztonsági vasalat véd a hívatlan látogatókkal szemben.

A részszellőzővel ellátott ablakok lehetővé teszik a lakótér takarékos légcseréjét, valamint segítik megelőzni a páralecsapódást és a penészképződést.

A nyílászáró U értéke például 120X150 cm-es ablaknál 0.97 W/m2K.

 

Premier ablakok

A PREMIER Ablak- rendszerek cégcsoport küldetése Magyarország legnagyobb műanyag, fa és alumínium nyílászáró gyártójaként és forgalmazójaként, hogy minél több ember számára gyártsanak modern nyílászárókat, elérhető áron.   <<<Tovább>>>

TPS Thermo üvegezés

A TPS Thermo-line üvegcsalád újdonsága, hogy az üvegrétegek közötti hagyományos alumínium távtartót termoplasztikus (TPS) távtartó váltja fel, amely a hőszigetelő tényezőt nagymértékben javítja.       <<<Tovább>>>

Szín és forma

A legtöbb műanyag ablak fehér. Ez nemcsak évszázados európai hagyomány, hanem itt mutatkoznak meg leginkább az anyag előnyei is. Manapság viszont egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a fóliázott és lakkozott felületek.      <<< Tovább >>>

Kilincs és vasalatok

Otthon biztonságban lenni... Az ablak-ajtókilincsek és vasalatok hatásos alapbiztonásgok kínálnak. Intelligens biztonsági rendszer, kiemelésgátló vasalatokkal és betörésbiztos biztonsági fokozatban.    <<<Tovább>>>