Üzenet
  • Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.

    További információ

A hat légkamrás, közép tömítéses Prémium-line nyílászáró a műanyag ablakok legújabb generációja, melyben a kifinomult hő-és hangszigetelő technológia 88 mm-es beépítési mélységgel és keskeny ablakprofilokkal párosul.

• Arányos, keskeny és elegáns formák
• Uf= 1,0 W/m2K Prémium-line alap-profillal
• Uf= 0,8 W/m2K Prémium-line Thermo-line profillal
• Biztonsági kilincs
• Három gumitömítés, résszellőző
• Kömmerling profil
• MACO többpontos biztonsági vasalat
• Guardian ClimaGuard bevonatos üveg

A Prémium-line termékcsalád új standardot fektet le. Az új generációs ablakcsalád megteremti az ideális egyensúlyt az eltérő, de magas technikai követelmények, az elképzelt és a megvalósítható nyílászárók között.

Jobb hőszigetelés vagy jobb hangszigetelés? Tetszetősebb design vagy gazdaságosabb nyílászáró? Lehet -e mindezt egy nyílászáróban, kompromisszumok nélkül? A válasz a kérdésre a Prémium-line termékcsalád, mely az álmok valóra válásában teljes szabadságot garantál.

A Prémium-line nyílászárók alapanyaga Kömmerling hat légkamrás, 88 mm beépítési mélységű, 1,0 W/m2K hőátbocsátású profilrendszer. A keskeny ablakprofilok maximalizálják a beáradó fény és napenergia mennyiségét. Ablakfalak padlótól a mennyezetig - tolóablakok egészen 2,5 méterig. Magas minőségű és attraktív, faerezetes vagy minta nélküli színek, alumínium héj egyéni színválasztékban.

A Prémium-line nyílászárók a MACO MULTI-MATIC több ponton záródó, hibásműködtetés-gátlóval ellátott biztonsági vasalatokkal és a biztonsági kilinccsel felszerelten nagy mértékben megnehezítik a betörők dolgát.

A Prémium-line ablakcsalád a Guardian ClimaGuard Premium bevonatos üveggel készül kétrétegű vagy háromrétegű TPS üvegezéssel.

Bármi is legyen a követelmény a Prémium-line termékcsalád megadja a megoldást. Előtérben mindig a gazdaságosság.

A Prémium-line termékcsalád Uf értéke alaphelyzetben 1,0 W/m2K. A minősített passzív házakhoz is felhasználható Prémium Thermo-line profilok  által az Uf érték  akár 0,8 W/m2K alé is mehet.

A három gumitömítés és a három rétegű TPS üvegezés ideális kombinációja akár 48 dB-el csökkenti a kívülről érkező zajt.

 

Premier ablakok

A PREMIER Ablak- rendszerek cégcsoport küldetése Magyarország legnagyobb műanyag, fa és alumínium nyílászáró gyártójaként és forgalmazójaként, hogy minél több ember számára gyártsanak modern nyílászárókat, elérhető áron.   <<<Tovább>>>

TPS Thermo üvegezés

A TPS Thermo-line üvegcsalád újdonsága, hogy az üvegrétegek közötti hagyományos alumínium távtartót termoplasztikus (TPS) távtartó váltja fel, amely a hőszigetelő tényezőt nagymértékben javítja.       <<<Tovább>>>

Szín és forma

A legtöbb műanyag ablak fehér. Ez nemcsak évszázados európai hagyomány, hanem itt mutatkoznak meg leginkább az anyag előnyei is. Manapság viszont egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a fóliázott és lakkozott felületek.      <<< Tovább >>>

Kilincs és vasalatok

Otthon biztonságban lenni... Az ablak-ajtókilincsek és vasalatok hatásos alapbiztonásgok kínálnak. Intelligens biztonsági rendszer, kiemelésgátló vasalatokkal és betörésbiztos biztonsági fokozatban.    <<<Tovább>>>