Üzenet
  • Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.

    További információ

Szolgáltatások


Tanácsadás

Akár már a háztervezés, átalakítás, felújítás megkezdése előtt is tanácsot adunk a legoptimálisabb nyílászárók kiválasztásában, mint stílus, mind forma, mind funkció tekintetében. Segítünk az elképzelések megvalósításában.

Ingyenes árajánlat készítés

Bármely elérhetőségünkön kért árajánlatát - a beérkezés sorrendjében - a lehető legrövidebb idő alatt ingyen elkészítjük, esetleges módosítások, gyárthatósági korlátok feltűntetésével, kivitelezési és műszaki javaslatokkal is kiegészítve. Az árajánlat készítésben egy remek program áll a rendelkezésünkre, mely szöveges műszaki leírással, illetve méretarányos rajzokkal szemlélteti az egyes tételek tervét.. Az ügyfél igényének megfelelően akár komplett árajánlatot adunk a nyílászáró csere egyéb tételeiről is, pl.: takarólécezés, szegélylécezés, könyöklőzés, redőnyözés, napárnyékolók, egyéb kiegészítők.

Ingyenes felmérés

A nyílászárókat Gyenesdiás 20 km-es körzetében díjmentesen felmérjük, a beépítés helyszínén a megrendelővel a legapróbb részletekig pontosítjuk az elképzelt nyílászáró méretét, nyitásirányát, formai kialakítását, extra felszereltségét, funkcióját mind a ház, mind az ott élők elvárásainak megfelelően.

Megrendelés

A helyszíni felmérés után a valós adatokkal elkészítjük a megrendelés dokumentációját, ennek meglétéről az ügyfelet értesítjük. Így az irodánkban aláírt, műszaki részleteiben tisztázott és leelőlegezett megrendelést azonnal indítjuk. A termékek leszállításáról értesítjük a megrendelőt, a további teendőkről ekkor tájékoztatjuk (szállítás, beépítés, raktározás.)

Kiszállítás

A megrendelt nyílászárókat előzetes megegyezés mellett a megadott helyszínre szállítjuk, nagyobb megrendelés esetén szállíttattjuk.

Beépítés

Már az árajánlat kiadásakor kalkulálunk egy körülbelüli beépítési díjat, ez azonban a helyszíni szemle után módosulhat. Az ár a legtöbb esetben tartalmazza a helyszínre szállítás költségét, a beépítés munkadíját (csere esetén, ha igény van rá, akkor a régi szerkezet kivételét), a szükséges tömítő -és rögzítő anyagok költségét. Így a termékek megérkezése után egy közösen választott időpontban az előzetesen megállapodott munkadíj ellenében elvégezzük a beépítést. Modern nagy teljesítményű gépeinkkel, szakképzett beépítő kollégákkal rövid idő alatt a lehető legkevesebb rombolással végezzük el a cserét.

Faljavítás

Az ügyfél kérésére a fal helyreállítását is elvégezzük a beépítés után, erre is lehet előzetesen árajánlatot kérni.

Garancia, Szervízelés

Termékeinkre széleskörű garanciát vállalunk. Részletekről érdeklődjön üzletünkben vagy elérhetőségeinken.

 

Premier ablakok

A PREMIER Ablak- rendszerek cégcsoport küldetése Magyarország legnagyobb műanyag, fa és alumínium nyílászáró gyártójaként és forgalmazójaként, hogy minél több ember számára gyártsanak modern nyílászárókat, elérhető áron.   <<<Tovább>>>

TPS Thermo üvegezés

A TPS Thermo-line üvegcsalád újdonsága, hogy az üvegrétegek közötti hagyományos alumínium távtartót termoplasztikus (TPS) távtartó váltja fel, amely a hőszigetelő tényezőt nagymértékben javítja.       <<<Tovább>>>

Szín és forma

A legtöbb műanyag ablak fehér. Ez nemcsak évszázados európai hagyomány, hanem itt mutatkoznak meg leginkább az anyag előnyei is. Manapság viszont egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a fóliázott és lakkozott felületek.      <<< Tovább >>>

Kilincs és vasalatok

Otthon biztonságban lenni... Az ablak-ajtókilincsek és vasalatok hatásos alapbiztonásgok kínálnak. Intelligens biztonsági rendszer, kiemelésgátló vasalatokkal és betörésbiztos biztonsági fokozatban.    <<<Tovább>>>