Üzenet
  • Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.

    További információ

Beltéri ajtók

 

DEKOR AJTÓK

"Praktikus elegancia"

Univerzális megoldást jelentenek a legkülönfélébb felhasználási területekre. Kedvező az áruk, praktikusak és könnyen tisztíthatóak, mindenhol a legjobb tulajdonságaikat mutatják, természetes hatású fareprodukcióik igen meggyőzőek. A választék felöleli a négy legfontosabb fareprodukciót: a juhartól és tölgytől a bükkön át a fedett fehér kőrisig.

CPL AJTÓK

"Mi sem természetesebb!"

A CPL felületű ajtókat - egy új gyártási technológiának köszönhetően - a természetes fától alig lehet megkülönböztetni. Az időtálló CPL-felületen még a legmostohább körülmények sem hagynak nyomot.

FURNÉR AJTÓK

"A változatosság gyönyörködtet!"

Furnérozott ajtóink nemes faanyag felhasználásával készülnek. Az ajtó anyagának gondos kiválasztása és a megmunkálás precizitása kiegyensúlyozott felületet eredményez. A furnérozott ajtólapoknál az értéket a furnérkép élethűsége és a lakkozás minősége jelenti. Különböző gyártók furnérozott ajtói között óriási különbségek lehetnek. Ez a felhasznált alapanyag minőségére, a válogatottság fokára és a teríték összeállításának technológiájára vezethető vissza. Döntsön megfontoltan!

CLASSIC AJTÓK

"Kedveli a klasszikusokat?"

Egyszerű, de mindig elegáns megoldás a fehér szín. A tökéletességet a festék egyenletességével lehet elérni. Az általunk kínált Classic ajtók ezért az autógyártásban használt robottechnológiával készülnek.

DEKOR ART

"A jövő generációja"

Íme a jövő ajtógenerációja, amely 100%-ig környezetbarát CELL felülettel készül. Mi sem bizonyítja jobban a tervezők kifogyhatatlan kreativitását, mint egy ajtó, amelyet a természetes fától alig lehet megkülönböztetni, lágy vonalai és fényre váltakozó motívumai pedig egyedülálló megjelenést biztosítanak.

ROYAL

"Egzotikus tájak eleganciája"

Az egyenlítői tájak varázslatát hozza otthonába a különleges egzóta (trópusi) fafajok, valódi fafurnér használatával készült Royal ajtócsalád. Modern, mégis elegáns, letisztult formavilágának köszönhetően azonnal kiegészíti a teret, és lakása fénypontjává válik. Az ajtócsalád függőleges és vízszintes furnérmintával is kapható.

MOVE tolóajtó vasalat

"Ajtók új szerepben"

Egy ajtó, amely észrevétlenül választ el tereket. Különlegesen keskeny kivitelezésének és a rejtett futósínnek köszönhetően a Move tolóajtók a lakás valódi díszeivé válnak. Olyan megoldást kínálnak, amellyel biztosítható a halk és rázkódásmentes működés, valamint az egyszerű és stabil szerelési mód. Így az ajtó nem csupán egy térelválasztó elem többé!

ÜVEGAJTÓK

"Átlátható terek"

Az egyedi üvegajtók figyelemfelkeltő megjelenésük mellett még több fényt és teret varázsolnak lakásába!

 

 

Premier ablakok

A PREMIER Ablak- rendszerek cégcsoport küldetése Magyarország legnagyobb műanyag, fa és alumínium nyílászáró gyártójaként és forgalmazójaként, hogy minél több ember számára gyártsanak modern nyílászárókat, elérhető áron.   <<<Tovább>>>

TPS Thermo üvegezés

A TPS Thermo-line üvegcsalád újdonsága, hogy az üvegrétegek közötti hagyományos alumínium távtartót termoplasztikus (TPS) távtartó váltja fel, amely a hőszigetelő tényezőt nagymértékben javítja.       <<<Tovább>>>

Szín és forma

A legtöbb műanyag ablak fehér. Ez nemcsak évszázados európai hagyomány, hanem itt mutatkoznak meg leginkább az anyag előnyei is. Manapság viszont egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a fóliázott és lakkozott felületek.      <<< Tovább >>>

Kilincs és vasalatok

Otthon biztonságban lenni... Az ablak-ajtókilincsek és vasalatok hatásos alapbiztonásgok kínálnak. Intelligens biztonsági rendszer, kiemelésgátló vasalatokkal és betörésbiztos biztonsági fokozatban.    <<<Tovább>>>