Üzenet
  • Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek.

    További információ

A lakótérben a Natúr-line fa nyílászárók látványa természetes melegséget áraszt. A fa-alumínium ablakok a természetes otthon érzet mellet még fokozottabb védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaival szemben.

• Egyedi formák
• Gazdag színválaszték
• Hosszú élettartam
• ug=1,0 W/m2K TPS Thermo üveg
• Csomó-vetemedésmentes német alapanyagok
• Maco biztonsági vasalat
• Gurdian ClímaGuard bevonatos üveg

A Natur-line ablakcsalád megbízható technológiával, kimagasló szakértelemmel, egyedi méretekben és különleges formákban is gyártott korszerű nyílászárók és télikertek.

A Natúr-line ablakcsalád többrétegű, vetemedés és csomómentes, hossztoldás nélküli, kiváló minőségű luc- vagy vörösfenyő alapanyagokból készül kétszeresen körbefutó gumitömítéssel.

A  fa-alumínium nyílászárókat kívülről borító alumíniumprofil pajzsként védi az ablakokat az időjárás hatásai ellen. Az alumínium borítás mögött a fa szabadon szellőzhet, azaz kizárt a korhadás.

Számos színárnyalatú bevonatokkal a fa szép, természetes erezete emelhető ki, de színes felületkezelésre is van lehetőség. A fedőfesték az ablakkeretet és a tokot színtartó és UV-álló rugalmas rétegel védi, amely ugyanakkor páraáteresztő, így az ablak nem korhadhat.

A  Natúr-line ablakok már alapkivitelben tartalmazzák a résszellőzőt, a biztonságos vízelvezetést, a hibásműködtetésgátlóval ellátott biztonsági vasaltot és a  TPS Thermo hőszigetelő üveget.

A Natúr-line ablakcsalád Guardian ClimaGuard Premium bevonatos üveggel készül.


A hibásműködtetés- és kiemelésgátlóval ellátott biztonsági vasalat véd a hívatlan látogatókkal szemben.

A nyílászárók garantáltan megtartják fényüket, UV állóak, nem vetemednek, nem korrodálódnak és nem színeződnek el a hosszú évek múltán sem.

A résszellőzővel ellátott ablakok lehetővé teszik a lakótér takarékos légcseréjét, valamnt segítik megelőzni a páralecsapódást és a penészképződést.

 

Premier ablakok

A PREMIER Ablak- rendszerek cégcsoport küldetése Magyarország legnagyobb műanyag, fa és alumínium nyílászáró gyártójaként és forgalmazójaként, hogy minél több ember számára gyártsanak modern nyílászárókat, elérhető áron.   <<<Tovább>>>

TPS Thermo üvegezés

A TPS Thermo-line üvegcsalád újdonsága, hogy az üvegrétegek közötti hagyományos alumínium távtartót termoplasztikus (TPS) távtartó váltja fel, amely a hőszigetelő tényezőt nagymértékben javítja.       <<<Tovább>>>

Szín és forma

A legtöbb műanyag ablak fehér. Ez nemcsak évszázados európai hagyomány, hanem itt mutatkoznak meg leginkább az anyag előnyei is. Manapság viszont egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a fóliázott és lakkozott felületek.      <<< Tovább >>>

Kilincs és vasalatok

Otthon biztonságban lenni... Az ablak-ajtókilincsek és vasalatok hatásos alapbiztonásgok kínálnak. Intelligens biztonsági rendszer, kiemelésgátló vasalatokkal és betörésbiztos biztonsági fokozatban.    <<<Tovább>>>